0

VPRO blijft uitzenden op 3FM, maar raakt zendtijd 3voor12 kwijt

Dit jaar zendt de VPRO uit op NPO 3FM. In antwoord op vragen van RadioFmLuisteren.nl heeft de NPO dit bekendgemaakt. Een woordvoerder bevestigde dat de omroep volgend jaar per 2023 de huidige zendtijd van “3voor12 Radio” verliest, maar weigerde verder informatie te geven over door welke periode de omroep dit gaat vervangen.

VPRO blijft uitzenden op 3FM, maar raakt zendtijd 3voor12 kwijt

De NPO maakte vandaag bekend dat de zenderleiding nog in overleg is over de inpassing van Eva Koreman, die eerder als “3voor12 Radio” en “Welkom bij de Club!” voor de VPRO werkte en dat zal blijven doen.

NPO en VPRO zijn in gesprek over de toekomstige rol van 3voor12 op NPO 3FM. Dit gesprek richt zich op een optimale samenwerking tussen 3FM en kan gaan over allerlei uitingen, zoals online streaming, live optredens en podcasts, maar ook over wat er op de zender te horen is”, aldus een vertegenwoordiger van de NPO.

De VPRO maakte vandaag in haar berichtgeving duidelijk dat zij het niet eens is met het doel van de NPO om “3voor12 Radio” te stoppen De VPRO wil niet zeggen wat de motivatie van de NPO is, dus verwijst hij naar haar. De NPO houdt de zaken liever vaag.

Lees verder:  Hoeveel MB Kost Live Radio Luisteren?
Avatar van RadioFmLuisteren

RadioFmLuisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *