RTV Albrandswaard
OFFLINE LIVE

RTV Albrandswaard

RTV Albrandswaard is een lokaal station in Rhoon, Poortugaal en Portland dat volledig wordt bemand door vrijwilligers die actief zijn op het station. We zijn ook erg actief op internet via onze website, Facebook, Twitter en kabelkrant; er zijn regelmatig video-items op alle kanalen.

RTV Albrandswaard wil een hecht medium zijn en onderhoudt contacten met onder meer gemeente, scholen, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en culturele instellingen. RTV Albrandswaard stelt de buurtbewoners van de gemeente Albrandswaard voorop.

RTV Albrandswaard is sinds 1983 in de lucht. De zender stond jarenlang in Portland, maar in 2002 werd er een nieuwe studio gebouwd in Rhoon. RTV Albrandswaard is in de gehele gemeente Albrandswaard via 104.4 FM in stereo te ontvangen. Ook is RTV Albrandswaard actief op diverse digitale platformen zoals DAB+, internetradio en live videostreaming. RTV Albrandswaard is lid van de Landelijke Vereniging van Lokale Omroepen (VLB) en de Vereniging van Rotterdamse Media (VROM).

RTV Albrandswaard