Trance World Radio
OFFLINE LIVE

Trance World Radio

Electronic Dance Music Trance World Radio Amsterdam

Trance World RadioTrance World Radio bestaat al langer dan velen van ons hebben geleefd. Zelfs al in de jaren tachtig, toen gewone mensen nog steeds doorgingen met hun dagelijkse leven en zich geen zorgen hoefden te maken over nieuwe trends in de muziek, had de scene een behoorlijk aantal radiostations die precies dat soort muziek.
Als je ooit een van de toonaangevende clubs en festivals in Amsterdam hebt bezocht, is de kans groot dat je veel felle lichten en harde geluiden hebt gezien toen je de diepten van de locatie betrad. De naam komt misschien van 'Trance After Midnight', maar wat er in al die verduisterde kamers te zien was, was allesbehalve slaperig!
Amsterdam Trance heeft sindsdien een lange weg afgelegd en is de thuisbasis van enkele van de meest originele, getalenteerde dj's en productieteams ter wereld. Als je op zoek bent naar een smaakvolle selectie van clubtracks met de nadruk op melodie in plaats van ritme, dan ben je hier aan het juiste adres.
Ons trance-radiostation biedt alleen authentieke underground Nederlandse inhoud, ongeëvenaard in kwaliteit en variatie - net zoals onze luisteraars dat zelf doen! Laten we je door onze verschillende afspeellijsten leiden die zich richten op verschillende subgenres van trance: old school, progressive house en tech house om er maar een paar te noemen. Van popsterren tot obscure producers van over de hele wereld - we hebben alles hier! Dus zet je speakers harder en maak je klaar om met ons Nederlands te gaan!