Netherlands The Great American Songbook
The Great American Songbook
OFFLINE LIVE

The Great American Songbook

NON STOP MUSIC

The Great American Songbook is een Nederlands internetradiostation gespecialiseerd in vocale jazz, easy listening en volwassen hedendaagse muziek uit 1950.

Het station is uniek in zijn focus op Amerikaanse populaire muziek vanaf het begin van de 20e eeuw. The Great American Songbook bevat nummers van artiesten als Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Billie Holiday en vele anderen. Het station is ook de thuisbasis van een breed scala aan opkomende vocalisten, waardoor het de perfecte plek is om nieuw talent te ontdekken. Of je nu een fan bent van klassieke Amerikaanse normen of op zoek bent naar iets nieuws om naar te luisteren, The Great American Songbook heeft voor elk wat wils.

De Verenigde Staten hebben een lange geschiedenis van muziekproductie, variërend van klassiek tot populair tot jazz en rock. The Great American Songbook bestaat uit klassieke liedjes die door talloze generaties zijn gespeeld en opnieuw afgespeeld. Of ze nu nieuw of oud zijn, deze teksten hebben een tijdloze boodschap en kracht.

The Great American Songbook