Sterradio
OFFLINE LIVE

Sterradio

Welkom bij STERRADIO, het online radiostation dat voor elk wat wils biedt. Ons team van gepassioneerde DJ's doet niets liever dan het spelen van een grote verscheidenheid aan muziek, van rock en pop tot Duitse en Nederlandse deuntjes. Daarnaast heeft STERRADIO een speciaal programma gewijd aan piratenmuziek!

Of je nu op zoek bent naar 24 uur per dag muziek of live avonden en weekenden, STERRADIO is er om je te helpen. Dus stem nu af en geniet van de beste muziek die er is!

Op zoek naar een online radiostation dat iets anders biedt? Stem dan af op de STERRADIO! Onze getalenteerde DJ's draaien een breed scala aan muziek, van rock en pop tot Duitse en Nederlandse hits. En we hebben voor elk wat wils, met de hele dag muziek en liveshows in de avonden en weekenden.

Als u op zoek bent naar een online radiostation dat alleen de beste muziek afspeelt, moet u afstemmen op STERRADIO. Dit is een station dat zich toelegt op het afspelen van alleen de beste nummers, ongeacht het genre. Of je nu een rock-, pop-, Duits-, Nederlands- of piratenliefhebber bent, STERRADIO heeft iets voor jou. En alsof dat nog niet genoeg is, is er overdag ook non-stop muziek en 's avonds en in het weekend liveshows. Dus aarzel niet, volg STERRADIO nu en begin te genieten van de beste beschikbare muziek!

Sterradio