Doliodoo Radio Amsterdam
OFFLINE LIVE

Doliodoo Radio Amsterdam

The legacy of our generation

Doliodoo Radio Amsterdam

Doliodoo Radio Amsterdam heeft iets speciaals. Sommigen zullen zeggen dat het de non-stop selectie is van klassieke Funk, Soul, R&B, (Old School) Hip-Hop, Reggae, Dancehall, Swingbeat, Kaseko, Slow Jams en Urban muziek. Anderen wijzen misschien op de diepe wortels van het station in de lokale gemeenschap. Maar wij denken dat het een combinatie van beide is die Doliodoo Radio Amsterdam zo speciaal maakt.

Doliodoo Radio Amsterdam is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de Amsterdamse muziekscene. Het station heeft altijd voorop gelopen in het tonen van nieuw en opkomend talent uit de stad. Maar het gaat niet alleen om de muziek. Doliodoo Radio Amsterdam geeft ook iets terug aan de gemeenschap. Het station organiseert het hele jaar door verschillende liefdadigheidsevenementen en is een trotse supporter van lokale doelen.

Dus of je nu op zoek bent naar geweldige muziek of een manier om iets terug te doen voor de gemeenschap, stem af op Doliodoo Radio Amsterdam. Je zult niet teleurgesteld worden.