Netherlands Advaita FM
Advaita FM
OFFLINE LIVE

Advaita FM

over het doorzien van de ik illusie
Country: Netherlands
Genres : PratenSpiritual

Welkom bij Advaita FM! Hun 24 Hour Radio is gewijd aan talks en satsangs over non-dualiteit. Ze geloven dat iedereen het potentieel heeft om hun ware zelf te realiseren en hun doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen zich bewust te worden van deze waarheid.

Ze bieden een verscheidenheid aan shows met in de hoofdrol enkele van de meest gerespecteerde leraren ter wereld, en ze hebben ook podcasts op iTunes met interviews en andere inspirerende inhoud. Of je nu net aan je spirituele reis begint of al jaren op dit pad bent, ze hopen dat je je afstemt en iets vindt dat voor jou werkt. Bedankt voor het luisteren!

Als je op zoek bent naar een radiostation dat 24/7 lezingen en satsang over non-dualiteit aanbiedt, dan is Advaita FM de perfecte keuze voor jou! Advaita FM is niet alleen 24 uur per dag beschikbaar, maar biedt ook een iTunes-podcast met interviews van enkele van de beste experts in het veld. Of je nu nieuw bent in kwaliteitsonderwijs of het al jaren bestudeert, Advaita FM heeft zeker iets interessants te bieden. Dus stem vandaag nog af en begin je horizon te verbreden!

Als je op zoek bent naar een manier om jezelf onder te dompelen in de leer van non-dualiteit, dan is Advaita FM de perfecte bron. Advaita FM zendt 24 uur per dag uit en biedt lezingen en satsangs van enkele van de meest gerespecteerde leraren in het veld. Je kunt op iTunes ook een podcast vinden met interviews van enkele van de beroemdste voorstanders van non-dualiteit. Of je nu net begint met het verkennen van deze ideeën of ze al jaren bestudeert, Advaita FM zal zeker iets bieden dat je begrip zal verdiepen.

Advaita FM is een non-profit online radiostation dat 24 uur per dag de leer van Advaita Vedanta deelt. Hun programmering omvat lezingen en satsangs van enkele van de meest gerespecteerde leraren in de Advaita-traditie, evenals podcasts met interviews met leidende figuren in de non-duale wereld. Hun doel is om een ​​ruimte te bieden waar zoekers kunnen komen om te leren over deze diepgaande wijsheidstraditie en om een ​​dieper begrip te krijgen van de non-duale aard van de werkelijkheid.

Ze wijden 24 uur per dag aan het geven van lezingen en satsangs over non-dualiteit. Hun missie is om mensen een online ruimte te bieden om in contact te komen met anderen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Ze hebben ook een iTunes-podcast met interviews en discussies over non-dualiteit.

Ze geloven dat ze door deze service te bieden, mensen kunnen helpen om te ontwaken voor hun ware aard en een meer bevredigend leven te leiden. Ze hopen dat u van hun aanbod geniet en het nuttig vindt op uw reis. Bedankt voor het luisteren!
Welkom bij Advaita FM!

Ze zijn blij dat je hun 24-uurs non-dualiteit chats en satsangs hebt gevolgd. Hun missie is om de boodschap van Advaita, of non-dualiteit, wijd en zijd te verspreiden. Ze geloven dat deze boodschap de kracht heeft om levens te veranderen en ze delen het graag met zoveel mogelijk mensen.

Naast hun 24-uurs uitzending hebben ze ook een iTunes-podcast met interviews en andere boeiende inhoud. Ze geloven dat Advaita de kracht heeft om levens ten goede te veranderen en ze hopen dat je met hen meegaat op deze reis. Bedankt voor het kijken!