Zubair Radio
OFFLINE LIVE

Zubair Radio

M.A. (Mohammed Aziz) Sahebdien, de zoon van de oprichter, noemde het netwerk naar zichzelf en zijn zoon M.A., bekend als Zubair Radio.

Begin september 2017 nam de heer Sahebdien het voortouw bij het opzetten van een multi-etnisch islamitisch radiostation. Dit omvat een radiostation dat voornamelijk in het Nederlands uitzendt en 24 uur per dag, zeven dagen per week religieuze voordrachten, hymnen en educatieve lezingen afspeelt.

Zubair Radio

De beschrijving van Zubair Radio

De naam is afgeleid van woorden in de islamitische geloofsverklaring, de Shahada. Islam staat voor liefde en saamhorigheid. Het doel van Zubair Radio is om de liefde van de islamitische religie te verspreiden en zo de eenheid tussen moslims en niet-moslims te bevorderen.

Volgens de leer van de Heilige Profeet Mohammed, zegeningen en vrede zij met Hem, hebben zowel mannen als vrouwen de plicht om van de wieg tot het graf te leren.

Zubair Radio is een radiostation gewijd aan het opleiden van luisteraars op een educatieve manier. Zubair Radio wil ook op sociaal en maatschappelijk vlak iets kunnen betekenen voor moslims in Nederland. Politieke partijen worden geïnterviewd en luisteraars worden op de hoogte gehouden van actuele maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in Nederland.