ZosRadio
OFFLINE LIVE

ZosRadio

zosradio-radiofmluisteren
Toen twee jonge mannen hoorden dat de patiënten van het NOLET-ziekenhuis iets nodig hadden om hen te helpen ontspannen, namen ze het op zich met weinig hoop op succes. Maar door verzoekjes en andere muziek af te spelen bij het verzoekvenster ter plaatse waar mensen vanuit hun huis berichten konden achterlaten of deuntjes konden bellen; ZOSradio was geboren! Dit verhaal heeft niet veel meer dan wat je al weet - maar net genoeg geschiedenis achter het begin zal nu logisch zijn waarom er tegenwoordig zo'n belang wordt gehecht aan uitzendingen."

De spreekkamer was een hectische plek, met patiënten die constant hun beurt opeisten. Hoe we ook probeerden, ze lieten ons gewoon niet met rust! Soms voelde het alsof alle ogen tegelijk op je gericht waren - zelfs als niemand iets zei of zelf iets verkeerds deed - en dat maakte me zo zelfbewust dat op een dag de dingen anders gingen. De ZOS-radio zendt nog steeds uit en ze verzamelen ook verzoeken. Maar nu gaan hun uitzendingen rechtstreeks vanaf de kabel of via internetstream, waarbij muziek meestal rechtstreeks van de harde schijf van een computer komt - om nog maar te zwijgen van het feit dat je in verschillende winkels een gratis app kunt vinden!

Ziekenhuispatiënten kunnen nu genieten van een verscheidenheid aan programma's in hun ziekenhuissysteem, waaronder muziek en informatie. Ze kunnen deze 24 uur per dag ontvangen via één programma dat wordt uitgezonden via de Schiedamse kabel FM 99 MHz-frequentie of ze kunnen het downloaden op een app voor smartphones genaamd "ZOS", wat staat voor 'Zentrum für Operative Strahlenschutz'. ZOS radio is een zender die uitzendt vanuit Schiedam en entertainment biedt aan mensen in nood. Dit doen ze door klassieke muziek te spelen, die kan worden aangevraagd via hun aanvraaglijn (010-4260000), evenals nieuws over het gebied om je heen of dingen die internationaal gebeuren - en dat allemaal volledig gerund door vrijwilligers!

Contacts

Address Nieuwe Damlaan 5 - 3119 KA Schiedam