Wink Radio
OFFLINE LIVE

Wink Radio

Wink Radio

Als u op zoek bent naar een uniek en boeiend internetradiostation, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Wink Radio. Wij zenden uit vanuit Waalre en bieden een grote verscheidenheid aan muziekgenres en programma's om u te vermaken. Of je nu van dance, rock, pop of iets daartussenin houdt, wij hebben voor ieder wat wils.

Naast onze geweldige muziek selectie, bieden wij ook een verscheidenheid aan andere programma's zoals nieuws, weer, sport, en nog veel meer. We zijn altijd bezig met het updaten van ons schema, dus er is altijd iets nieuws om naar te luisteren. En als u een uitzending niet live kunt zien, geen probleem! Al onze programma's zijn beschikbaar op aanvraag, zodat u altijd en overal kunt luisteren.

Dus waarom geeft u ons nietproberen? We zijn er zeker van dat wat je hoort je zal bevallen!

Wij bieden ook een verscheidenheid aan andere programma's, zoals nieuws, weer, sport, en nog veel meer. En als u een uitzending niet live kunt zien, hoeft u zich geen zorgen te maken: al onze programma's zijn op aanvraag beschikbaar. Dus waarom probeert u ons vandaag niet eens uit? We zijn er zeker van dat u zult genieten van wat u hoort!