Waterstad FM 93.2
OFFLINE LIVE

Waterstad FM 93.2

Het commerciële regionale radiostation voor Friesland is Waterstad FM 93.2.

Waterstad FM 93.2, dat een brede doelgroep van 25-49 jaar heeft en zowel hits uit de jaren 80 als actuele nummers bevat, richt zich op een breed scala aan luisteraars.

De kracht van Waterstad FM 93.2 is de unieke muzikale mix, waardoor er elke dag veel trouwe luisteraars komen luisteren. Door de sterke verbondenheid en het persoonlijke karakter van Waterstad FM 93.2 voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Waterstad FM trekt mannen en vrouwen aan die vaak op de werkvloer te vinden zijn, veelal in een hoge sociale klasse. De typische luistertijd is meer dan 4 uur per dag.

Waterstad FM 93.2 biedt een aantal advertentiemogelijkheden. Bijvoorbeeld om een ​​aankondiging te doen over een promotie, een evenement of om de naamsbekendheid te vergroten. Maar ook voor meer exclusiviteit zijn er diverse mogelijkheden, zoals het koppelen van de bedrijfsnaam of product aan het tijdsignaal, weerbericht, verkeersinformatie of uursponsoring. U kunt een consument dag na dag bereiken, op locaties en tijden waarop geen enkel ander medium dat kan. Hierdoor kunt u adequaat reageren op gebruiks- en aankoopmomenten. Het is ook mogelijk om de commercial uit te zenden op onze andere vier stations: RADIONL, Joy Radio, Radio 8FM Noord & Oost en Freez FM.

U kunt Waterstad FM 93.2 niet alleen gebruiken voor radiocampagnes, maar ook voor internetmarketing. Luisteraars komen naar de website van Waterstad FM 93.2 om onder andere naar online radio te luisteren, mee te doen aan aanbiedingen of de playlist te bekijken. Een internetcampagne op de website van Waterstad FM  93.2 kan ook een mooie hulp zijn bij een radiocampagne.

Waterstad FM 93.2