Voz di Bonaire
OFFLINE LIVE

Voz di Bonaire

Independent Music Broadcasting Independent Music Artists

voz-di-bonaire

Sinds de oprichting in 1998 is deze gemeenschap enorm gegroeid. Het eerste radiostation op het eiland en een van Bonaire's populairste zenders voor muziekliefhebbers om met hun familieleden of vrienden van de kerkdiensten te genieten terwijl ze elke dag naar hun werk pendelen - relativerender dan dat kun je het niet krijgen! Radio Voz di Bonaire is een station dat uitzendt voor de bevolking van dit prachtige eiland. Het zendt al sinds het begin uit en de ligging op Kralendijk geeft van hier boven een prachtig uitzicht, vooral 's avonds als je alleen maar lichtjes ziet die er overheen fonkelen!

Bonaire is een klein eiland in de Nederlandse Antillen, waar ongeveer 3 duizend mensen wonen. Het station dat er uitzendt doet zijn best om stem en vertegenwoordiging te geven aan iedereen die op dit prachtige stukje aarde woont! Voz di Bonaire is een radiostation dat muziek, informatie en amusement biedt. Daarnaast hebben ze ook educatieve programma's voor de gemeenschap, zodat je op de hoogte kunt blijven van wat er in je omgeving te doen is of zelf iets nieuws kunt leren!

Papiamentu is een mooie gelegenheid voor mensen die geen Spaans spreken om de taal te leren. Er zijn programma's die onderwerpen behandelen als politiek, sport en de dagelijkse actualiteit, om het gemakkelijker te maken dan ooit tevoren! Dit station is sinds 1962 de populairste radio met Latijnse muziek op Bonaire. Het is te horen op zowel Curacao als St Maarten, waar je veel luisteraars van dit uitgezonden programmaformaat zult vinden!

Contacts

Address Kaya Gobernador Nicolaas Debrot 2Kralendijk - Bonaire