Netherlands Barneveld TWR Richt je hart op God
TWR Richt je hart op God
OFFLINE LIVE

TWR Richt je hart op God

twr-richt-je-hart-op-god-luisteren

TWR Focus je hart op God is een Nederlandstalig christelijk muziekstation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt. Het station biedt lange en korte bijbelstudies, pastorale programma's, en overdenkingen. Ook brengt het christelijke muziek van artiesten uit de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar geestelijke bemoediging of gewoon naar goede muziek wilt luisteren, TWR Focus je hart op God heeft iets voor je.

TWR, Richt je hart op God brengt je korte en lange Bijbelstudies, overdenkingen en pastorale programma's afgewisseld met Nederlandstalige christelijke muziek. Deze stroom is bedoeld om je geestelijk op te bouwen en je te bemoedigen in je dagelijks leven met God. Of je nu een drukke moeder of vader bent, een werkende professional, student of gepensioneerde; of je nu dichter naar God toe wilt groeien of gewoon in contact wilt blijven; deze stream heeft voor elk wat wils! Stem nu af voor tot nadenken stemmende inhoud die je zal helpen je aandacht stevig op Hem gericht te houden.

TWR Richt je hart op God, ook bekend als TWR Richt je hart op God, is een christelijk radiostation dat wereldwijd uitzendt. De missie van het station is het geven van Bijbels onderwijs en prediking, muziek in verschillende stijlen, nieuws en commentaren die mensen bemoedigen op hun geloofsreis. Behalve de live stream biedt de website gearchiveerde programma`s, gebedsverzoeken en een blog. Bezoekers kunnen ook te weten komen hoe ze het werk van TWR kunnen steunen.

Contacts

Address Trans World Radio Nederland & België Postbus 371 3770 AJ Barneveld