Suryoyo FM
OFFLINE LIVE

Suryoyo FM

Suryoyo FM is een internetradiostation dat uitzendt vanuit Enschede, Overijssel, Nederland. We bieden evangelische, christelijke, religieuze en evangelieprogramma's aan luisteraars over de hele wereld.

Onze missie is om een ​​platform te bieden voor christelijke stemmen om gehoord te worden en om luisteraars alternatieve programmering aan te bieden die inspirerend, informatief en onderhoudend is. We streven ernaar om spirituele groei en eenheid binnen het Lichaam van Christus te bevorderen.

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en streven ernaar een leidende stem te zijn in de christelijke media. Ons doel is om de wereld voor Christus te beïnvloeden door middel van creatieve, boeiende en overtuigende media.
Als u op zoek bent naar een radiostation dat alternatieve christelijke programma's aanbiedt, stem dan af op Suryoyo FM is een internetradiostation dat uitzendt vanuit Enschede, Overijssel, Nederland. Het biedt evangelische, christelijke, religieuze en evangelieprogramma's. De programmering is in het Engels en Syrisch. Het heeft tot doel de eenheid van christenen te bevorderen en de Syrisch-orthodoxe kerk in de wereld te introduceren.

Het station is opgericht door een groep Syrisch-orthodoxe christenen die een platform wilden creëren waar ze hun geloof met anderen konden delen. De naam 'Suryoyo' komt van het Syrische woord voor 'licht' en het logo van het station vertegenwoordigt het licht van Christus.

Het team van Suryoyo FM is gepassioneerd om het goede nieuws van Jezus Christus te verspreiden onder zoveel mensen als
Bent u op zoek naar een christelijk radiostation dat evangelie- en evangelische programma's aanbiedt? Zoek dan niet verder dan Suryoyo FM!

Suryoyo FM is een internetradiostation dat uitzendt vanuit Enschede, Overijssel in Nederland. We bieden christelijke muziek en programma's die je zeker zullen aanspreken en verheffen. Dus of je nu thuis of op je werk bent, stem af op Suryoyo FM voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Luister 24/7 naar de beste christelijke muziek op Suryoyo FM! Ons internetradiostation, gevestigd in Nederland, biedt een breed scala aan evangelische, christelijke, religieuze en evangelieprogramma's die u zullen inspireren, aanmoedigen en verheffen. Of je nu op zoek bent naar een paar hemelse deuntjes om je dag goed te beginnen, of naar soul opzwepende gospelmuziek om je werkdag door te komen, wij hebben het voor je. Je kunt ook genieten van onze programma's op je mobiele apparaten, zodat je de goede vibes overal mee naartoe kunt nemen. Dus stem nu af en laat Suryoyo FM je go-to-bron zijn voor alles wat christelijk is!

Suryoyo FM online