Stads Radio Delft FM
OFFLINE LIVE

Stads Radio Delft FM

De lekkeste muziek en het laatste nieuws!

Inwoners van Delft, maak kennis met Stads Radio Delft FM! Onze publieke omroep brengt onafhankelijke radio en televisie naar de inwoners van onze stad. Of u nu geïnteresseerd bent in nieuws, sport of muziek, wij hebben voor ieder wat wils. Ons doel is om de inwoners van Delft geïnformeerd en betrokken te houden bij de wereld om hen heen. Met Radio City Delft mist u nooit meer iets!

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en lokale omroep in Delft? Kijk dan niet verder dan Stads Radio Delft FM! Wij verzorgen onafhankelijke uitzendingen voor de inwoners van Delft, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van wat er in hun gemeenschap gebeurt. Wij zetten ons in voor kwaliteitsjournalistiek en boeiende inhoud, en we streven er altijd naar om onze service te verbeteren.

Zoekt u een lokale radiozender die u informeert en vermaakt? Kijk dan niet verder dan Stads Radio Delft FM! Wij zijn de publieke omroep van de stad Delft en wij zijn er trots op dat wij onafhankelijke uitzendingen verzorgen waar onze inwoners op kunnen vertrouwen. Of u nu geïnteresseerd bent in nieuws, sport, muziek, of gewoon een leuk lokaal verhaal wilt horen, wij hebben voor ieder wat wils. Stem dus vandaag nog af en zie waar Radio City Delft voor staat!
Welkom bij Stads Radio Delft FM, de publieke omroep voor de lokale gemeenschap. Onze missie is het verzorgen van een onafhankelijke omroep die de inwoners van Delft betrekt en informeert.

Stads Radio Delft FM heeft voor elk wat wils. Wij bieden een verscheidenheid aan programma's die een breed scala aan onderwerpen behandelen, van actualiteiten tot muziek en kunst. Ons team van ervaren verslaggevers en presentatoren is altijd op de hoogte van wat er in Delft gebeurt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws en de laatste gebeurtenissen.

stads radio delft

Contacts

Address Vesteplein 104 2611 WG Delft, Netherlands