Slotstad RTV
OFFLINE LIVE

Slotstad RTV

Slotstad RTV, lokale radio en televisie voor Zeist (Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, Zeist) en Bunnik (Bunnik, Odijk, Werkhoven).

Slotstad RTV is een non-profit organisatie en werkt volgens de Mediawet. Slotstad RTV zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit op 107.8 FM in stereo en ook via DAB+, internet en diverse kabelnetwerken. Slotstad RTV produceert eigen programma's, maar zendt ook diverse aangekochte programma's uit. De programmering bestaat uit muziek, informatieve items, cultuur, religie en lokaal nieuws. Slotstad RTV besteedt ook aandacht aan evenementen in de regio Zeist.

De missie van Slotstad RTV is het informeren, onderwijzen en entertainen van de inwoners van Zeist en Bunnik. Dit doen we door onze eigen programma's te maken, maar ook door aangekochte programma's uit te zenden. Onze programmering bestaat uit muziek, informatieve items, cultuur, religie en lokaal nieuws. Slotstad RTV besteedt ook aandacht aan evenementen in de regio Zeist.

Slotstad RTV zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit. Op Slotstad RTV vind je het laatste nieuws, weer- en sportverslagen, maar ook lokale evenementen en happenings. Slotstad RTV is jouw bron voor lokale informatie!

Slotstad RTV