SLOG FM
OFFLINE LIVE

SLOG FM

RADIO TV

De SLOG FM van de Lokale Omroep van Geertruidenberg is uw bron voor radio, televisie en nieuws in de regio! Ons ervaren team biedt uitgebreide dekking van al het laatste nieuws en evenementen, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gaande is in uw gemeenschap. Naast onze nieuwsprogramma's bieden wij een verscheidenheid aan andere geweldige shows met lokaal talent en interessante onderwerpen. Of u nu op zoek bent naar muziek, gelach of een stimulerend gesprek, SLOG FM heeft voor elk wat wils!

SLOG FM van de Lokale Omroep Geertruidenberg is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van wat er in uw gemeente gebeurt. Radio, televisie en nieuws voor de regio houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt. Of je nu op zoek bent naar lokale sportuitslagen, het weerbericht of gewoon lekkere muziek wilt horen, SLOG FM heeft het voor je.

Op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare omroep in de regio Geertruidenberg? Kijk dan niet verder dan SLOG FM! Met een uitgebreid aanbod op het gebied van radio, televisie en nieuws, zijn wij uw one-stop-shop voor al uw omroepbehoeften.

Ons team van professionals, met ruime ervaring in de sector, is toegewijd aan het leveren van uitzendingen van hoge kwaliteit die u informeren en vermaken. Of u nu afstemt op ons radiostation voor de laatste hits, het nieuws van de dag volgt op ons televisiekanaal, of onze website bekijkt voor het laatste lokale nieuws en informatie, wij hebben het voor u geregeld.

De SLOG FM van de Lokale Omroep Geertruidenberg is uw one-stop shop voor het laatste nieuws, weer, en sport in de regio! Wij bieden uitgebreide verslaggeving van de laatste gebeurtenissen in en rond Geertruidenberg, zodat u op de hoogte en up-to-date kunt blijven over wat er gaande is. Naast onze radio-omroepdiensten, bieden wij ook een verscheidenheid aan televisieprogramma's en online nieuws inhoud om u te vermaken en te informeren. Of u nu op zoek bent naar de laatste uitslagen, of gewoon het nieuws van de dag wilt volgen, SLOG FM heeft het voor u!

slog fm tv

Contacts

Address Vismarktstraat 84931AZ GeertruidenbergNoord BrabantNederland