Sky Radio – 90s Hits
OFFLINE LIVE

Sky Radio – 90s Hits

Enjoy the music!

Sky Radio - 90s Hits is een zender van het internetradiostation Sky Radio uit Hilversum, Nederland, dat 90s, Pop, Rock en Hit Muziek levert.

Tijd voor een trip down memory lane met Sky Radio - 90s Hits kanaal! Of je nu herinneringen wilt ophalen aan je jeugd of gewoon wilt genieten van geweldige muziek uit een fantastisch decennium, dit is het perfecte station voor jou.

Stem 24/7 af op al je favoriete pop-, rock- en hitmuziek uit de jaren 90. Of je nu Take That, Spice Girls, Nirvana of Oasis wilt horen, wij hebben het voor je. Bovendien spelen we al die one-hit wonders waar je niet anders dan mee kunt meezingen!

Op zoek naar een manier om het beste decennium ooit opnieuw te beleven? Zoek niet verder dan Sky Radio - Hits uit de jaren 90! Dit kanaal is gewijd aan het spelen van niets anders dan de grootste hits uit de jaren negentig. Of je nu naar Nirvana wilt rocken of je wilt verwennen met wat guilty pleasures met Spice Girls, wij hebben het voor je.

Op zoek naar een manier om het beste decennium ooit opnieuw te beleven? Zoek niet verder dan Sky Radio - 90s Hits kanaal! Dit is de plek om al je favoriete hits uit de jaren 90 te horen, van pop tot rock en alles daartussenin. Of je nu een trip down memory lane wilt maken of gewoon wilt genieten van geweldige muziek, dit is het perfecte kanaal voor jou. Dus stem vandaag nog af en luister naar de beste muziek van de jaren 90!

Stap terug in de tijd met Sky Radio - 90s Hits kanaal! Luister naar al je favoriete pop-, rock- en hitnummers uit de jaren 90. Het is de perfecte manier om die geweldige herinneringen opnieuw te beleven of nieuwe muziek uit die tijd te ontdekken. Of je nu een kind uit de jaren 90 bent of gewoon een fan van geweldige muziek, je zult dol zijn op Sky Radio's 90s Hits-kanaal!

Sky Radio - 90s Hits

Contacts

Address Naarderpoort 2, 1411 MA Naarden, Netherlands