Satellite Action
OFFLINE LIVE

Satellite Action

De Snelste Van De Domstad

De jongerenradiozenders van de jaren 80, beter bekend als "clandestien", maakten golven met hun muziek die Hilversum 3 negeerde. Ze zonden uit waar jongeren behoefte aan hadden maar werden nauwelijks gedraaid tijdens de Soul Show van Ferry Maat en het donderdagavond boodschappenslot waar iedereen thuisbleef omdat het hen in die tijd meer uitkwam dan wat dan ook!

satellite-action-luisteren

De elektromagnetische golven van deze zender activeerden een onzichtbaar iets in de lucht boven Utrecht, en plotseling stopte al onze elektronica met werken. Ik heb nog nooit zoiets gezien-we hebben het over lichten die in de hele stad uitgingen, automotoren die afsloegen...het was griezelig! 64 uur lang klonk de radio door met een aanstekelijk deuntje dat nergens anders te vinden is. Het heet 'Swinging Radio Station in Domstad'.

Het feit dat zij te maken kregen met invallen van zowel de Radio Controle Dienst (RCD) als de politie was voor hen zeer moeilijk. Vaak werd hun zender alleen tijdens deze zaken meegenomen, wat betekende dat zij een andere locatie in de buurt of in de buurt nodig hadden van waaruit zij de zender konden bedienen, terwijl zij nog steeds op borgtocht vrij waren totdat het weer tijd was voor een rechtszaak.

Onder de immense hoeveelheid internet radiostations, herrijst Satellite Action als een Phoenix uit hun as met een nieuw buitenaards geluid dat de top-40 muziek van vandaag is. De nieuwe Satellite Action is een muzikale tijdreis van het verleden naar het heden en de ruimte gemaakt voor de behoeften van de luisteraar jong of oud anno 2020 met zeer gevarieerde muziekmix als "Dance Classics, Italo Disco Deep House Hip Hop R&B Soul Reggae".