Rolleman Radio
OFFLINE LIVE

Rolleman Radio

24/7 de rolleman hits en veel goud van oud Rolleman-Radio-Harderwijk

Rolleman Radio is een uniek internet radiostation dat wereldwijd beluisterd kan worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. We spelen een eclectische mix van muziek - van gezellige en sfeervolle liedjes tot opzwepende deuntjes die je aan het dansen krijgen. Onze muziekselectie van 70% van eigen bodem bevat artiesten en bands uit Nederland en daarbuiten, terwijl de andere 30 staat uit liedjes van internationale zangers en groepen. Wat je stemming ook is, we hebben iets voor je op Rolleman Radio! Dus kom binnen en luister. We beloven dat je niet teleurgesteld zult worden.

rolleman-radio-luisteren

Nu, 6 jaar later, is de Kemmy terug met een wraakactie. Deze keer niet alleen als app, maar ook als fysiek product; de Rolleman Radio. Hij heeft geen batterijen nodig en is eenvoudig te gebruiken. Stem gewoon af op je favoriete zender en geniet van je favoriete muziek, praatprogramma's of sportuitzendingen. De Rolleman Radio is perfect voor iedereen die graag naar de radio luistert; van jongeren die op de hoogte willen blijven van de laatste trends, tot volwassenen die willen ontspannen na een lange dag op het werk. Wacht dus niet langer en schaf je vandaag nog een Rolleman Radio aan!

Vanaf het begin was Kemmy erg geïnteresseerd en daarna liep alles op rolletjes. Hij maakte een website om hun evenementen te promoten, die ze "Femsplain" noemden Daarna vroeg hij licenties aan met alle nodige documenten om als online radiostation van start te kunnen gaan, van waaruit je live kunt luisteren of liedjes kunt downloaden die tijdens de uitzendingen gespeeld worden via de sectie Audiospelers van onze site . Voor we het wisten had op 5 mei 2011 DJ Vlaflip (Arjan) de uitzendtaken overgenomen terwijl hij ook elke week zijn eigen show genaamd 'Anklebiters' presenteerde - en sindsdien is er niet meer naar omgekeken!