Radio SBS
OFFLINE LIVE

Radio SBS

The station for music lovers!

Radio SBS FM 95.5 is a broadcast Radio station from Utrecht, Netherlands, providing Indian, Bollywood songs.

Op zoek naar een radiostation dat aansluit bij uw Indiase muziekvoorkeuren? Zoek dan niet verder dan SBS! SBS FM 95.5 wordt uitgezonden vanuit Utrecht en is de perfecte zender voor Bollywoodhits. Of u nu in de auto zit of thuis aan het relaxen bent, Radio SBS geeft u gegarandeerd de beste luisterervaring. Waar wacht je op? Stem vandaag!
Breng je muziek luisterervaring naar een hoger niveau met Radio SBS. Deze eersteklas radio biedt eersteklas geluidskwaliteit, een breed scala aan muziek en programma's om u de hele dag te vermaken.

Van Indiase en Bollywood-deuntjes tot de nieuwste hits, Radio SBS heeft het allemaal. Of u nu autorijdt, sport of gewoon thuis ontspant, dit is het perfecte station om op de achtergrond te hebben. Het is gemakkelijk om iets te vinden waar je graag naar luistert, en de geluidskwaliteit is ongeëvenaard.

Als u op zoek bent naar een nieuw radiostation om aan uw rotatie toe te voegen, hoeft u niet verder te zoeken dan SBS Radio. U zult niet teleurgesteld worden!
Op zoek naar een radiostation dat Indiase en Bollywood-nummers speelt? Zoek dan niet verder dan Radio SBS FM 95.5! Ons station, gevestigd in Utrecht, Nederland, is gespecialiseerd in het voorzien van luisteraars van de beste Indiase muziek. Of je nu een liefhebber bent van klassieke Bollywood-nummers of hedendaagse Indiase hits, je bent hier aan het juiste adres.

Wat maakt ons anders dan andere stations? We zijn trots op onze diverse muziekgenres en ons streven naar kwaliteit. We spelen alleen de beste Indiase en Bollywood-nummers, dus je kunt er zeker van zijn dat je de best mogelijke luisterervaring krijgt.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige radio om naar Indiase en Bollywood-muziek te luisteren, stem dan zeker af op Radio SBS FM 95.5! U zult niet teleurgesteld worden.
Op zoek naar een radiostation dat alleen de beste Indiase en Bollywood-nummers speelt? Zoek dan niet verder dan Radio SBS! Onze zender zendt uit vanuit Utrecht en zendt alle hits uit waar je van houdt, 24 uur per dag.

Of je nu in de auto zit of thuis aan het relaxen bent, Radio SBS is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste Indiase en Bollywood-muziek. Dus stem vandaag af en geniet van de beste muziek van over de hele wereld!
Op zoek naar een radio die jouw liefde voor Indiase en Bollywoodmuziek begrijpt? Zeg dan hallo tegen Radio SBS FM 95.5! Wij zijn het beste Indiase muziekstation in Utrecht en we zijn er trots op onze luisteraars te voorzien van de nieuwste en grootste hits uit het genre.

Of je nu mee wilt zingen met je favoriete klassiekers of nieuwe artiesten wilt ontdekken, we hebben voor elk wat wils. En als je zin hebt in een gesprek, staan ​​onze vriendelijke presentatoren voor je klaar om bij je te blijven.

SBS radio online

Contacts

Address Postbus 9800 3506 GV Utrecht, Netherlands