Radio Sangam
OFFLINE LIVE

Radio Sangam

The station that blows your mind

Radio Sangam

Welkom bij Radio Sangam, het FM radiostation uit Den Haag, Zuid-Holland, Nederland! Wij richten ons op het uitzenden van 80's en 90's muziek voor de Indiase, Surinaamse en Hindoestaanse bevolkingsgroepen die in Nederland en Suriname wonen. Onze missie is het bevorderen van integratie en participatie van deze bevolkingsgroepen, maar ook het bevorderen van de onderlinge samenhang.

Onze programma's zijn bedoeld om onze luisteraars te vermaken en te informeren. Naast het draaien van geweldige muziek, bieden wij ook nieuws, sport, weer, en verkeersupdates. Wij zijn uw one-stop bron voor de laatste informatie over wat er gebeurt in Nederland en Suriname.

Maak van Radio Sangam uw bron voor alles wat met de jaren 80 en 90 te maken heeft! Wij zijn het enige station dat een mix biedt van muziek, nieuws en informatie voor deze twee bevolkingsgroepen. Onze goed geïnformeerde DJ's weten wat u wilt horen en onze uitgebreide muziekbibliotheek heeft voor elk wat wils.

Als u op zoek bent naar een radiostation dat uw cultuur begrijpt en inspeelt op uw behoeften, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Radio Sangam. Wij zijn uw thuis voor het beste in Nederlandse en Hindoestaanse programmering. Dank u dat u ons uw nummer één keuze maakt!

Contacts

Address The Hague Weimarstraat 862562 HA Netherlands