Radio Mozaïek
OFFLINE LIVE

Radio Mozaïek

Zoekt u een manier om vermaakt en geïnformeerd te blijven terwijl u in het ziekenhuis ligt? Kijk dan niet verder dan Radio Mozaïek! Dit live radiostation zendt dagelijks uit vanuit Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar, zodat u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en gebeurtenissen. En met tv-beelden vanuit de studio hoeft u niets te missen! Of u nu patiënt of bezoeker bent, Radio Mozaïek is de perfecte manier om op de hoogte te blijven.

Radio Mozaïek is de perfecte manier om u te amuseren en te informeren terwijl u in het ziekenhuis ligt. Met elke werkdag een live radioprogramma, kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en roddels. En met de tv-beelden vanuit de radiostudio hoeft u niets te missen!

Op zoek naar een manier om je te vermaken en te informeren terwijl je in het ziekenhuis ligt? Kijk dan niet verder dan Radio Mozaïek! Dit live radioprogramma wordt elke werkdag uitgezonden en is te zien en te horen op de schermen boven de bedden in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Met een mix van muziek, nieuws, interviews en meer, is Radio Mozaïek de perfecte manier om de tijd te doden tijdens uw herstel. En omdat het live is, weet je nooit wat je te horen krijgt! Stem vandaag nog af en kijk wat Radio Mozaïek voor u in petto heeft.

Houdt u van muziek? Als je ja hebt geantwoord, dan zul je Radio Mozaïek geweldig vinden! Wij zijn een live radioprogramma dat elke werkdag uitzendt vanuit Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Je kunt ons beluisteren op de tv-schermen boven de bedden bij Televisie/Nederland. We draaien een mix van muziekgenres, dus er is voor ieder wat wils! En als u zich down voelt, zullen onze vrolijke presentatoren zeker een glimlach op uw gezicht toveren. Dus stem af en geniet!

Radio Mozaïek is een live radioprogramma dat wordt uitgezonden in het Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Het programma wordt uitgezonden op de televisie zodat de patiënten in het ziekenhuis kunnen luisteren en kijken. Dit is een geweldige manier voor de patiënten om in contact te blijven met de buitenwereld. Radio Mozaïek maakt het voor de patiënten mogelijk om zich weer een deel van de wereld te voelen.

Radio Mozaïek Online