Radio Monique 918
OFFLINE LIVE

Radio Monique 918

Back to the Good Old Days

Radio Monique 918 is te horen op de FM-wijzerplaat op 92,1 MHz. De slogan van het station is "Uw radiostation van de kust".

Ben je in Nederland, of heb je een manier om af te stemmen op Nederlandse radiostations, dan is Radio Monique 918 zeker het beluisteren waard!

In december 1984 zijn we begonnen als een radiostation, met uitzendingen vanaf het radioschip Ross Revenge vanuit internationale wateren.

Overdag huurden we zendtijd van het wereldberoemde radiostation Caroline. Haar elegante boot lag afgemeerd in de monding van de Theem in een regio die bekend staat als de Knock Deep, een veilige haven op de Noordzee.

Het radiostation Monique aan de Noordzee begon op 16 december 1984. In de maanden voorafgaand aan de uitzenddatum had ik veel energie gestoken in het samenstellen van dit radiostation. Het was een droom om een ​​Nederlandse radiozender te kunnen beginnen, die nu volledig is gerealiseerd. Niet elke chocoladeletter werd gewist. Toch moest er iets gebeuren. Een volwaardig Nederlands radiostation, waarop door heel Nederland muziek te horen was.

Radio Monique 918