Radio Horizon
OFFLINE LIVE

Radio Horizon

Radio Horizon - Leende is a broadcast radio station on the Radio Horizon network from Leende, Netherlands providing Dutch News, Sports, Information and Top 40/Pop

Hun Nederlandse Nieuws, Sport, Informatie en Top 40 / Pop Radio is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en gebeurtenissen. Bovendien zal hun muziekselectie je zeker urenlang bezig houden.

Bent u op zoek naar een radiostation dat toonaangevend Nederlands nieuws, sport en informatie verzorgt? Zoek niet verder dan Radio Horizon! Gevestigd in Leende, Nederland, streven ze ernaar om hun luisteraars het allerbeste in de Nederlandse programmering te brengen. Of je nu op zoek bent naar het laatste nieuws over de politiek of sportevenementen van het land, of gewoon op de hoogte wilt blijven van wat er thuis gebeurt, Radio Horizon is er voor jou.

Ze bieden ook een brede selectie populaire muziek, van de nieuwste hits tot klassieke favorieten. Dus wat je voorkeur ook is, je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt op Radio Horizon.

Op zoek naar een radiostation van topkwaliteit met Nederlands nieuws, sport, informatie en top 40 Nederlandse muziek/pop? Zoek niet verder dan Radio Horizon - Leende. Deze populaire zender, gevestigd in Nederland, heeft voor elk wat wils, met een breed scala aan programma's die je zeker zullen vermaken.

Of je nu op de hoogte bent van het laatste nieuws, je favoriete sportteam aanmoedigt of gewoon geniet van geweldige muziek, Radio Horizon - Leende heeft het allemaal. Bovendien zullen de uitstekende kwaliteit van de radio en het kristalheldere geluid het luisteren aangenaam maken.

Luisteraars in Leende en daarbuiten volgen Radio Horizon voor het laatste nieuws, sport, informatie en top 40 hits/pop. De professionele toon van het station en de hoogwaardige programmering zorgen ervoor dat luisteraars terugkomen voor meer. Van lokaal nieuws tot internationale sport, Radio Horizon heeft voor elk wat wils. En met een reeks top 40/pophits is er altijd iets nieuws om van te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar het laatste nieuws of gewoon hoopt een nieuwe favoriet te vinden, volg Radio Horizon.

Ze zijn een radiostation op het Radio Horizon netwerk uit Leende, Nederland. Zij verzorgen nieuws, sport, informatie en Nederlandse pop/top 40 muziek. Hun missie is om luisteraars de best mogelijke radio-ervaring te geven.

Ze bieden een verscheidenheid aan programma's die zeker iedereen zullen aanspreken. Hun nieuwsprogramma's houden je op de hoogte van wat er in de wereld om je heen gebeurt. Hun sportprogramma's bieden de laatste scores en hoogtepunten van je favoriete teams. En hun muziekshows bevatten de populairste hits van de hedendaagse topartiesten.

Ze gebruiken de nieuwste technologieën om u de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden. En hun vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen.

Radio Horizon

Contacts

Address Postbus 80 5595 ZH Leende / De Pompenmaker 4 5591 NE Heeze