Proper Radio
OFFLINE LIVE

Proper Radio

Radio, the Proper Way

Proper Radio is terug en alles komt nu goed. We geven je speciale trillingen via oortelefoons of gewoon je hoofd laten rusten op een geluidssysteem of de luidspreker van een laptop. Onzin, verveling en eenzaamheid zullen van je worden geïmmuniseerd. Maar er is ook hoop. Weg met migraine, ingegroeide teennagels, nymfomanie en covid-19 in verschillende vormen door subliminale trillingen in de muziek te gebruiken. Het zijn de subliminale trillingen die het doen; we hebben ze in de muziek verstopt voor bereikgroei. En om het bereik nog verder uit te breiden, voeren we dit nu uit als een podcast, zodat je kunt genezen wanneer het jou uitkomt.

Met andere woorden, Proper Radio is vernieuwd! Maar ook revolutionair. Niet langer een 24-uurs zender met frequente beelden, maar zorgvuldig samengestelde muzieksessies met interpretatie. En wanorde. En afleiding. Maar vooral muziek. Die wordt vervolgens met elkaar gepraat door Proper Sr, Neel, The Dynamite D, Fela P, Dr. San Proper, The Mighty Mike, Hannelore van Kinsbergen (Petra), Suus (Gijs-Henri la Fontaine & Professor). Eigenlijk kan het niet meer fout gaan.

Om naar een podcast te luisteren, moet de luisteraar ook vernieuwen. Daarom laten we je zien hoe je naar een podcast luistert.

Proper Radio

Contacts