Plus-Radio
OFFLINE LIVE

Plus-Radio

Mag het ietsje meer zijn!

Bent u op zoek naar een radio die zich specifiek richt op de behoeften van ouderen? Kijk dan eens naar Plus-Radio! Dit innovatieve radiostation wordt gerund door vrijwilligers en biedt muziek en programma's die speciaal zijn ontworpen om senioren aan te spreken. Plus-Radio is de perfecte manier om uw dierbaren te entertainen en bezig te houden, terwijl u ze voorziet van het broodnodige gezelschap. Met een divers aanbod aan programma's is er voor ieder wat wils op Plus-Radio.

Bent u op zoek naar een leuke en boeiende manier om ouderen in uw omgeving te vermaken en te socializen? Plus-Radio heeft het voor u! Zij zijn een vrijwilligersorganisatie die radio- en muziekprogramma's verzorgt voor ouderenzorg en voorzieningen in Vlaardingen en omstreken. Hun programma's zijn ontworpen om verbinding, positieve communicatie en gedeeld geluk te bevorderen. Of je geliefde nu een liefhebber van klassieke muziek is of op de hoogte wil blijven van de nieuwste pophits, ze hebben voor elk wat wils. Bovendien is bewezen dat hun programma's eenzaamheid en isolement verminderen en een betere kwaliteit van leven voor luisteraars bevorderen.

Plus-radio is een vrijwilligersorganisatie die radio- en muziekprogramma's verzorgt voor ouderenzorg en voorzieningen in Vlaardingen en omstreken. De organisatie is in 2006 opgericht door een groep vrienden die beiden een passie hebben voor muziek en radio. Plus radio bestaat om vreugde te brengen aan de vaak vergeten mensen in onze samenleving. Radioshows zijn gevuld met muziek van alle genres, zowel nieuw als oud. Daarnaast zendt de radio ook nieuws, weer en andere informatie uit die voor ouderen van belang kan zijn. Naast radioprogramma's organiseert Plus-radio evenementen en activiteiten voor ouderen in verzorgingshuizen. Plus radiovrijwilligers zijn zeer toegewijd om vreugde en gezelschap te brengen in het leven van ouderen. Als je een verschil wilt maken in het leven van ouderen, overweeg dan om te doneren aan Plus Radio. Dank je!

Plus-Radio is een vrijwilligersorganisatie die radio- en muziekprogramma's verzorgt voor ouderenzorg en voorzieningen in Vlaardingen en omstreken. Hun missie is om positieve en opbeurende programmering te bieden die het leven van hun luisteraars zal verbeteren.

Plus-Radio biedt een breed scala aan programma's, waaronder muziek, nieuws, weer en sport. Ze bieden ook speciale programma's voor vakanties en andere speciale gelegenheden. Hun programma's zijn ontworpen om de luisteraars te vermaken, te informeren en op te vrolijken. Plus-Radio is de perfecte manier om een ​​beetje vreugde in je dag te brengen.

Met trots presenteren zij Plus-Radio, een unieke vrijwilligersorganisatie die radio- en muziekprogramma's verzorgt voor ouderenzorg en voorzieningen in Vlaardingen en omgeving. Plus-Radio is een geweldige manier om in contact te blijven met dierbaren en het plezier van muziek te ervaren. Hun programma's zijn speciaal ontworpen om luisteraars een leuke en boeiende ervaring te geven.

Plus-Radio is een geweldige manier om in contact te blijven met dierbaren en het plezier van muziek te ervaren. Hun programma's zijn speciaal ontworpen om luisteraars een leuke en boeiende ervaring te geven. Plus-Radio is een geweldige kans om lokale bedrijven te ondersteunen terwijl u betrokken bent bij uw gemeenschap. Ze waarderen uw steun!