Netherlands Paprika Tasty Radio
Paprika Tasty Radio
OFFLINE LIVE

Paprika Tasty Radio

Country: Netherlands
Genres : Nederlands

Door op de afspeelknop te klikken, kunt u luisteren naar de Nederlandse tuinbouwradio. Elke ochtend zijn er live talkshows over actuele tuinbouwonderwerpen die rechtstreeks uit de Bergschenhoek studio komen. Daarnaast zijn er drie updates per uur van het laatste nieuws in de tuinbouw verzorgd door de redacties van Goedemorgen Groente en Goedemorgen Sierteelt.

Wist je dat Holland Hortimedia Creative Studios onderdeel is van Paprika Tasty Radio? U kent ons waarschijnlijk beter van het Good Morning News, waaronder de 16 Good Morning Crop Portals, Hortibiz Daily en TuinbouwMarktplaats. Maar we houden ons ook bezig met andere gebieden, zoals radio- en videoproductie. Misschien kunnen we je ergens op die gebieden mee helpen…

HHM Creative Studios is een webdesign- en ontwikkelingsbedrijf gevestigd in Londen, Engeland. Wij werken samen met HHM Creative Studios: teeltbedrijven, reclamebureaus, leveranciers, bedrijven en andere organisaties om hoogwaardige content te produceren. Ons doel is dat het communicatieniveau van de sector even sterk is als de megasterke, creatieve persoonlijkheid. Dit is een groot probleem voor ons.

Paprika Tasty Radio