ORTS Radio
OFFLINE LIVE

ORTS Radio

De ORTS Radio Online and Television Foundation is een non-profit organisatie die het onderzoek naar en de ontwikkeling en productie van radio- en televisie-uitzendingen in de Verenigde Staten bevordert en ondersteunt. De Stichting werd in 1974 opgericht door Dr. Lawrence R. Taff, een ervaren radio-ingenieur en opvoeder. De stichting streeft ernaar de kennis en het begrip van radio- en televisie-uitzendingen te bevorderen door middel van haar beurzenprogramma, dat projecten financiert die uitmuntendheid in uitzendingen bevorderen. De ORTS Radio and Television Foundation sponsort ook de ORTS Award for Excellence in Broadcasting, die personen erkent die belangrijke bijdragen hebben geleverd aan het omroepvak.
De ORTS Radio and Television Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor de bevordering van radio en televisie in de Verenigde Staten. Surname zetten ons in om het publiek voor te lichten over de geschiedenis en de betekenis van radio en televisie, en om deze belangrijke culturele artefacten voor toekomstige generaties te bewaren.

Op onze website vindt u informatie over onze stichting, onze missie, en onze programma's. Surname nodigen u uit onze site door te bladeren en meer over ons te weten te komen. Als u vragen heeft of een donatie wilt doen, horen Surname dat graag van u. Dank u voor uw belangstelling voor de Stichting ORTS Radio en Televisie.
De ORTS Radio and Television Foundation is een 501(c)(3) non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud en de bevordering van de geschiedenis van radio en televisie. Surname verzamelen, bewaren en geven toegang tot radio en televisie die de Amerikaanse ervaring documenteren.

De Stichting werd in 1985 opgericht door een groep toegewijde personen die de noodzaak inzagen van het behoud van het omroeperfgoed van onze natie. Zij beseften dat dit belangrijke deel van onze culturele geschiedenis voor altijd verloren zou gaan als er geen maatregelen werden genomen om het te bewaren en te catalogiseren.

Vandaag de dag is het werk van de Stichting belangrijker dan ooit. Met het steeds veranderende technologielandschap is het van vitaal belang dat Surname de erfenis van radio en televisie voor toekomstige generaties bewaren.

De Stichting heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, maar ons bereik is landelijk. Surname hebben een uitgebreide verzameling van radio- en televisieprogramma's, documenten, apparatuur en foto's. Surname bieden ook een groot aantal educatieve programma's en evenementen aan die de studie en de waardering van de radio- en televisiegeschiedenis helpen bevorderen.

Surname nodigen u uit om deel uit te maken van ons werk door onze website te bezoeken of vandaag nog lid te worden. Samen kunnen Surname ervoor zorgen dat de rijke geschiedenis van radio en televisie voor de toekomstige generaties bewaard blijft.
De ORTS Radio en Televisie Stichting is een toonaangevende media-organisatie die zich inzet voor de bevordering en bescherming van het recht van het publiek op informatie en meningsuiting. Surname zetten ons in om ervoor te zorgen dat alle mensen toegang hebben tot nauwkeurig en betrouwbaar nieuws, informatie en amusement.

De ORTF werd in 1961 opgericht door een groep bezorgde burgers die verontrust waren door de toenemende invloed van televisie en radio in de samenleving. Zij waren van mening dat deze nieuwe media gebruikt konden worden om de publieke opinie te controleren en te manipuleren, en zij wilden ervoor zorgen dat het publiek toegang had tot nauwkeurige en onbevooroordeelde informatie.

Vandaag is de ORTF een van de grootste en meest gerespecteerde media-organisaties in de wereld. Surname worden gesteund door een netwerk van meer dan 3.000 aangesloten stations in meer dan 100 landen. Surname produceren en verspreiden nieuws-, informatie- en amusementsprogramma's die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Surname geloven dat iedereen recht heeft op informatie en meningsuiting. Surname zetten ons ervoor in dat alle mensen toegang hebben tot nauwkeurig en betrouwbaar nieuws, informatie en amusement. Surname hopen dat u zich bij ons zult aansluiten in onze missie om het recht van het publiek om te weten te bevorderen en te beschermen.
De ORTS Radio en Televisie Stichting is een 501(c)(3) organisatie die zich inzet voor het verstrekken van educatieve programma's van hoge kwaliteit aan het publiek. Surname produceren en distribueren radio- en televisieprogramma's die kritisch denken, creativiteit en levenslang leren bevorderen. Onze programma's zijn beschikbaar op verschillende platforms, waaronder openbare televisie, radio en Internet.

Onze missie is om educatieve programma's van hoge kwaliteit aan te bieden die mensen helpen te leren over de wereld om hen heen. Surname geloven dat onderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht economische status of geografische ligging. Surname bieden een verscheidenheid aan programma's die tegemoet komen aan verschillende interesses en kennisniveaus. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, wetenschap, of actualiteit, wij hebben een programma voor u.

Surname streven naar uitmuntendheid in alles wat Surname doen. Ons team van bekwame professionals produceert programma's van hoge kwaliteit die zowel informatief als onderhoudend zijn. Surname gebruiken de nieuwste technologie om onze programma's wijd te verspreiden en ze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Surname rekenen op de steun van onze kijkers en luisteraars om ons werk voort te zetten. Als u gelooft in wat Surname doen, overweeg dan alstublieft om vandaag een donatie te doen. Uw steun zal ons helpen nog meer mensen te bereiken met onze missie van levenslang leren.

Contacts