Omroep Venlo FM
OFFLINE LIVE

Omroep Venlo FM

nieuws, sport, evenementen

Omroep Venlo FM draait overdag muziek en zendt korte nieuwsuitzendingen uit. Het radiostation heeft een heerlijk geluid, waar veel inwoners en bedrijven dagelijks op afstemmen. De toegankelijke muziek spreekt luisteraars van alle leeftijden aan.

Hieronder volgen enkele van de muziekgenres die in Nederland speciale aandacht krijgen: Venlo en de (dialect)muziek van de regio. Onze vrijwilligers maken 's avonds en in het weekend radioprogramma's over actuele gebeurtenissen, politiek, cultuur en specifieke muziekstromingen.

De studio van Omroep Venlo FM bevindt zich in het centrum van Venlo, naast het winkelcentrum Livo. De zender van Omroep Venlo FM bevindt zich op de Zaarderheiken, tussen Venlo en Tegelen. Deze locatie is gekozen omdat deze een goede dekking biedt van Venlo, Horst-Sevenum-Venray en Roermond. Het stralingsvermogen van de zender is 5 kW ERP. De effectieve hoogte van de antenne boven het gemiddelde terrein (EHAAT) is ongeveer 46 meter. Daarmee is Omroep Venlo FM een van de krachtigste lokale radiozenders van Nederland.

Omroep Venlo FM

Contacts

Address Postbus 900 5900 AX Venlo