Omroep Tilburg Radio
OFFLINE LIVE

Omroep Tilburg Radio

Als u op zoek bent naar een lokale omroep die de activiteiten en evenementen in Tilburg begrijpt en afdekt, dan heeft u Omroep Tilburg nodig. Zij zijn de vertrouwde bron voor nieuws en informatie over wat er in de stad gebeurt. Hun shows zijn ontworpen om kijkers te betrekken en te informeren over de onderwerpen die voor hen het belangrijkst zijn. Of je nu afstemt op hun analoge 22+ (480 Mhz) of digitale 40 (Ziggo) of 325 (KP) kanalen, je bent verzekerd van de kwaliteitsprogrammering die het verdient.
Omroep Tilburg (OT)-luisteraars kunnen op de hoogte blijven van al het lokale nieuws en evenementen in en rond de stad. OT biedt uitgebreide informatie over actuele gebeurtenissen en activiteiten, evenals programma's die dieper ingaan op specifieke onderwerpen die voor u van belang zijn. Of je nu analoog afstemt op kanaal 22+ (480 Mhz) of digitaal op kanaal 40 (Ziggo) of 325 (KP), je zult blij zijn dat je OT hebt gekozen voor je lokale media.
Op zoek naar het laatste nieuws en informatie over wat er te doen is in Tilburg? Zoek niet verder dan Omroep Tilburg! Zij zijn de lokale publieke media-organisatie van de gemeente Tilburg en zijn er trots op u te voorzien van het laatste nieuws en de gebeurtenissen in hun stad. Of je nu op zoek bent naar actualiteiten, lokale shows of gewoon algemeen stadsnieuws, ze kunnen je helpen. Je vindt ze op kanaal 22+ (480 MHz) en digitaal op kanaal 40 (Ziggo) of 325 (KP). Dus blijf vandaag op de hoogte en blijf op de hoogte van al het nieuws uit Tilburg!
Op zoek naar een lokale tv-zender die Tilburg en omstreken bestrijkt? Zoek niet verder dan Omroep Tilburg (OT). Ze brengen verslag uit over actuele gebeurtenissen en activiteiten in de stad en bieden programma's over onderwerpen die de kijkers interesseren. Je vindt ze op analoog kanaal 22+ of digitaal op kanaal 40 bij Ziggo of 325 bij KP. Met Omroep Tilburg ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw stad.
Als je op zoek bent naar lokaal nieuws, evenementen en happenings in Tilburg, volg dan Omroep Tilburg! Zij zijn de lokale openbare media-organisatie van de stad, die zich inzet om hun inwoners de nieuwste en meest relevante informatie te bieden.

Of het nu is via hun analoge uitzendingen op kanaal 22+ (480 Mhz) of via hun digitale kanalen op Ziggo en KP, ze zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van wat er in zijn stad gebeurt. Van nieuwsberichten tot programma's over onderwerpen die belangrijk zijn voor hun gemeenschap, ze hebben het voor je.

Dus mis het niet - volg Omroep Tilburg vandaag nog!