Olympia Classics
OFFLINE LIVE

Olympia Classics

De grootste hits uit de jaren 60 tot en met 90

Olympia Classics is een radiostation dat zich richt op de klassiekers uit de jaren 60 tot en met 90, maar ook zendtijd geeft aan minder bekende tracks. Ons doel is om onze luisteraars een breed scala aan muziek uit dit gouden tijdperk te bieden en hen kennis te laten maken met nieuwe nummers die ze misschien nog nooit eerder hebben gehoord. Ze zijn van mening dat iedereen van muziek moet genieten, en Ze hopen dat ons station een beetje vreugde in je leven kan brengen. Bedankt voor het afstemmen!

Welkom bij Olympia Classics, het radiostation dat je de beste muziek van de jaren 60 tot en met 90 brengt. Op ons station hoor je al je favoriete klassiekers, maar ook enkele minder bekende nummers die zeker nieuwe favorieten zullen worden.

Ze zijn van mening dat iedereen van muziek moet genieten, en daarom bieden Ze onze luisteraars een breed scala aan genres om van te genieten. Of je nu een fan bent van rock, pop of iets daartussenin, Ze hebben het voor je.

Bedankt voor het afstemmen op Olympia Classics! Ze hopen dat u geniet van uw verblijf.

Op zoek naar een radiostation dat alle klassiekers uit de jaren 60 tot en met 90 draait? Zoek niet verder dan Olympia Classics. Dit is het perfecte station voor iedereen die van klassieke rock, pop en soulmuziek houdt. Maar Olympia Classics draait niet alleen om de bekende hits. Ze spelen ook minder bekende nummers die net zo leuk zijn. Of je nu een diehard fan bent van klassieke muziek of gewoon op zoek bent naar nieuwe deuntjes, Olympia Classics is de perfecte plek om te beginnen.

Op zoek naar een radiostation dat alle klassiekers uit de jaren 60 tot en met 90 draait? Zoek niet verder dan Olympia Classics! Ze spelen niet alleen alle hits die je kent en waar je van houdt, maar Ze hebben ook een aantal minder bekende nummers die je zeker zullen raken. Of je nu in je auto rijdt of lekker thuis zit, Olympia Classics is de perfecte manier om te genieten van al je favoriete oldies. Dus stem vandaag nog af en herbeleef al die gouden herinneringen!

Op zoek naar een station dat alle klassiekers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 speelt? Zoek niet verder dan Olympia Classics! Ze zijn er trots op de ultieme bestemming te zijn voor al je favoriete hits van weleer. Maar Ze spelen ook graag enkele van de minder bekende nummers die het verdienen om gehoord te worden. Dus stem af en laat je meenemen op een muzikale reis door de tijd!