NixxFM
OFFLINE LIVE

NixxFM

JeugdSentiment op z'n Allerbest!

Wat NixxFM zo bijzonder maakt, is dat het een breed scala aan muziek uit verschillende genres heeft. Of je nu een fan bent van pop, rock of dance, er is voor ieder wat wils op dit station. En als je nostalgisch bent, kun je altijd afstemmen op een aantal van je favoriete nummers uit het verleden.

Als je op zoek bent naar een nieuw radiostation om naar te luisteren, of als je gewoon wat geweldige muziek uit het verleden wilt beluisteren, stem dan af op NixxFM. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Een jongere station dat ooit begonnen is als piraat in de Flevopolder en nu uitgegroeid tot een Internetradio Station. Wij draaien de hits van toen

NixxFM is een bruisend en spannend jong radiostation met een rijke geschiedenis. Ze zijn begonnen als een piratenzender in de Flevopolder, en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internetradiostation met een wereldwijd bereik. Ze draaien de hits van vroeger en nu, en ons doel is om onze luisteraars te vermaken en te boeien met de beste muziek van over de hele wereld. Ons team van DJ's is gepassioneerd door muziek en toegewijd om onze luisteraars een ongelooflijke luisterervaring te bieden. Als u afstemt op NixxFM, zult u gegarandeerd iets horen waar u van houdt.
NixxFM is een internetradiostation dat ooit een piratenzender was in de Flevopolder. Ze zijn in de loop der jaren flink gegroeid en draaien nu de hits van vroeger. Ze zijn een jong station, dus onze muziek is altijd fris en aanstekelijk. Bovendien hebben Ze veel leuke prijsvragen en weggeefacties waar onze luisteraars dol op zijn.

Als je op zoek bent naar een radiostation dat de hits van het verleden draait, dan wil je afstemmen op NixxFM. Dit station heeft zijn wortels in de Flevopolder, waar het begon als een piratenzender. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internetradiostation dat bij veel luisteraars geliefd is.

Dus als je op zoek bent naar een radiozender die je zal blijven vermaken, stem dan zeker af op NixxFM. Je zult niet teleurgesteld zijn!
NixxFM is een live, online radiostation dat de hits van weleer draait. Onze muziekbibliotheek omspant decennia en genres, dus er is voor ieder wat wils om van te genieten. Of u nu de goede tijden wilt herbeleven of nieuwe favorieten wilt ontdekken, NixxFM is uw bestemming bij uitstek.

Wij zijn trots op onze eclectische mix van tunes, en onze toewijding aan het leveren van top-notch luisterplezier. Ze hebben een team van doorgewinterde DJ's die weten hoe ze het feest op gang moeten krijgen, en Ze zijn altijd bezig met het updaten van onze playlist om alles fris te houden.

Dus stem af en laat ons je meenemen op een muzikale reis! NixxFM - waar de hits nooit stoppen.
NixxFM was ooit een piratenradiostation in de Flevopolder. Vandaag de dag is het een populair internet radiostation dat de hits van vroeger draait. Onze professionele DJ's zijn toegewijd om onze luisteraars de best mogelijke ervaring te bieden. Ze zijn trots op onze muziek en onze betrokkenheid bij onze luisteraars. Of u nu op zoek bent naar een specifiek nummer of gewoon wilt ontspannen en luisteren naar de beste muziek uit het verleden, NixxFM is het perfecte station voor u. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!
NixxFM is een betrekkelijk nieuw internetradiostation, dat zich heeftSEE MORE

Contacts