Nashville FM
OFFLINE LIVE

Nashville FM

24 uur per dag nonstop country muziek met elk uur het ANP nieuws

Nashville FM is de opvolger van Country FM dat van 1998 tot eind 2003 in ruim 6 miljoen huishoudens via de kabel te ontvangen was. Gezien de verliezen van Country FM, werd bij de opzet van Nashville FM voor een stichtingsvorm gekozen. De luisteraars/donateurs van het station dienen de kosten (o.a. Buma-Stemra, Sena, webhosting en streamingkosten, vervangen PC’s) voor het station te dekken.

Nashville FM is te beluisteren via internet en in de regio Eindhoven via DAB+ op kanaal 7B. Donateurs kunnen altijd luisteren; ben je geen donateur dan kun je regelmatig de melding ‘server is vol’ verwachten. Support de activiteiten van Nashville FM en meld je aan als donateur!

Nashville FM is een stichting zonder winstoogmerk die 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste countrymuziek uitzendt. Zij doet dit via internet en DAB+. De zendlocatie is Eindhoven in Nederland. Van hieruit gaat het signaal via internet de hele wereld over. Waar je ook bent, met een internetverbinding kun je naar Nashville FM luisteren!

De programmering van Nashville FM bestaat voor een groot deel uit Amerikaanse countrymuziek, aangevuld met Britse en Australische acts. Ook hoor je regelmatig live sessies in onze studio in Eindhoven.

nashville-fm

Contacts

Address Wv Hillegaersbergstraat 51, Rotterdam (Netherlands) 3051RB