FunX Arab
OFFLINE LIVE

FunX Arab

Even voorstellen: FunX Arab! Dit innovatieve nieuwe Web-radiostation uit Amsterdam, Noord-Holland, Nederland biedt een Arabische programmering die zeker is om luisteraars van alle rangen en standen te vermaken en te boeien. Of u nu Arabisch spreekt en op zoek bent naar radio entertainment van hoge kwaliteit, of u bent geïnteresseerd in het leren van meer over deze fascinerende cultuur, FunX Arab heeft voor ieder wat wils.

Met een grote verscheidenheid aan programma's, waaronder muziek, nieuws en talkshows, is er voor elk wat wils. En met onze handige online streamingdienst kunt u overal ter wereld en op elk moment van de dag naar FunX Arab luisteren. Dus waarom probeert u ons vandaag niet eens uit? We denken dat u aangenaam verrast zult zijn hoe leuk luisteren naar FunX Arab kan zijn!
FunX Arab is het eerste en enige web-radiostation in Nederland dat uitsluitend Arabische muziek uitzendt. Met een breed scala aan Arabische pop, R&B, hip hop en dance muziek is FunX Arab de ultieme bestemming voor Nederlandstalige Arabieren die verbonden willen blijven met hun roots.

Het station is sinds 2016 in de lucht en is 24/7 beschikbaar. Dus of je nu naar je werk rijdt, aan het trainen bent in de sportschool, of thuis aan het relaxen bent, je kunt altijd genieten van de beste Arabische tunes op FunX Arab.

Wat meer is, FunX Arab is volledig gratis om naar te luisteren. Dus waar wacht je nog op? Stem nu af en begin te genieten van de beste Arabische muziek in Nederland!

Contacts

Address Piet Heinkade 179 (bezoekadres)