Falcon FM
OFFLINE LIVE

Falcon FM

Genres : Pop

Falcon FM 94.3 is de nieuwste aanwinst in het radiolandschap van Terblijt! Met non-stop muziek, top 40/pop en live shows, zijn wij uw go-to station voor alle hits waar u van houdt.

Non-Stop Muziek
Met onze non-stop muziekprogrammering hoef je je nooit zorgen te maken dat je een beat mist. Of je nu op je werk bent, thuis of onderweg, wij zorgen voor een continue stroom van je favoriete muziek.

Top 40/Pop
Blijf op de hoogte van de laatste hits met onze top 40/pop programmering. We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste hitparade toppers en club bangers.

Live shows
Naast onze 24/7 muziekprogrammering bieden we ook live shows met enkele van de beste DJ's in de business. Stem op ons af voor een kans om exclusieve mixen, interviews en meer te horen.

Conclusie
Of je nu op zoek bent naar non-stop muziek, de laatste hits of live shows van de beste DJ's die er zijn, bij Falcon FM 94.3 zit je goed. We zijn trots om jouw nieuwe go-to radiostation in Terblijt te zijn en we kunnen niet wachten om je de klok rond te vermaken. Bedankt voor het afstemmen!

Contacts

Address Station 8k 6221 BT Maastricht