Exxact FM
OFFLINE LIVE

Exxact FM

Met veel plezier introduceren we Exxact FM, het nieuwste radiostation van Rotterdam! We zenden 24/7 een verscheidenheid aan muziekgenres uit en zijn er zeker van dat er voor iedereen iets te genieten valt. Of je nu een fan bent van pop, rock, hip-hop, of iets daartussenin, wij hebben je helemaal te pakken. Stem vandaag nog af en kijk waar al die ophef over gaat!

Exxact FM is meer dan alleen een radiostation; het is een gemeenschap. We zijn er trots op dat we iedereen welkom heten. Onze DJ's zijn enkele van de meest getalenteerde en deskundige in de business, en ze delen hun passie voor muziek graag met onze luisteraars. Naast het draaien van je favoriete nummers, bieden we ook educatieve content zoals interviews met lokale artiesten, interessante feiten over verschillende muziekgenres en meer. Dus je wordt niet alleen vermaakt, maar je zult ook iets nieuws leren!

We zijn toegewijd om onze luisteraars de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom bieden we een groot aantal functies op onze website, zoals de mogelijkheid om live of on demand te luisteren, aangepaste afspeellijsten te maken en meer. We hebben ook een team van klantenservicemedewerkers die klaar staan om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Dus waar wacht je nog op? Ga met ons mee op deze muzikale reis!